Siguranța pașilor tăi...

Fabrica Nicolis a început producția de încălțăminte în anul 1994.

Încă din primii ani, S.C. NICOLIS PROD COM S.R.L. s-a clasat pe primele locuri printre producătorii de încălţăminte din piele datorită calităţii şi modelelor originale, în pas cu tendinţele modei. Doveziile constau în nenumărate premii câştigate pentru calitatea excepţională a produselor, pentru design-ul atractiv şi pentru dezvoltarea extraordinară a firmei.

Societatea dispune de angajaţi cu experienţă în domeniul producţiei de încălţăminte – în prezent sunt aproximativ 200 de angajaţi – şi personal cu înaltă calificare, iar capacitatea de producţie este de 1200 – 1500 de perechi de încălțăminte la 8 ore.

Calitatea produselor se datorează în mare parte materilor prime de cea mai bună calitate importate din țările Comunității Europene. Respectul și interesul pe care îl acordă clienţilor este dovedit de faptul că S.C. NICOLIS PROD COM S.R.L. propune 120 – 150 modele noi pentru bărbaţi și femei în fiecare sezon.

Nicolis și-a dezvoltat rețeaua proprie de distribuție, astfel produsele noastre pot fi găsite în magazinele de profil din toată țara.

Pentru a vedea întreaga gamă de produse Nicolis, vă așteptăm în magazinul de prezentare din Bivolăria – Str. Ștefan cel Mare, nr. 47 – la 10km de mănăstirea Putna.